WebContact Registratie Domeinnamen & Hosting Webruimte 


Home

Domeinnamen

Webruimte

Veel gestelde vragen

Domeinnamen Te Koop

WebContact Diensten

Contact

 
 
 
hosting webruimte   Domeinnamen Te Koop

 

WebContact heeft momenteel o.a. onderstaande domeinnamen in portfolio en zijn te koop :


- tankcleaning.be
- opgemerkt.be

- tartuffe.be

 


Heb je interesse in een domeinnaam, contacteer ons via email.

 Waarom een domeinnaam kopen ?

 

Je begint een nieuwe website en moet een domeinnaam kiezen. Kies je dan voor een domeinnaam waarin een generiek keyword zit (zoals www.auto.be) of kies je juist voor een naam waarmee je beter kan branden ?

 

M.a.w. twee uitgangspunten :

 

- De naam beschrijft wat ik doe (generieke domeinnaam)
- De naam is mijn merk (branding domeinnaam)


Ga je ervan uit dat de naam iets moet zeggen over je activiteiten, dan is het slim een generieke domeinnaam te kiezen. Hét voordeel van een generieke domeinnaam (zoals www.auto.be) is dat je in Google makkelijker rankt op je domeinnaam – en in dit geval dus op een mooi keyword waar veel relevant verkeer op zit. Daarnaast communiceert een generieke domeinnaam erg makkelijk. Het zal iedereen duidelijk zijn aan de hand van je domeinnaam wat voor producten je verkoopt of welke diensten je aanbiedt.

 

Maar misschien heb jij je wel tot doel gesteld om een sterke merknaam op te bouwen (branding). Gebruik dan liever een abstracte uitdrukking als naam. Abstracte namen kun je namelijk deponeren als handelsmerk. Daarmee is je naam beschermd en dat is belangrijk als je een uniek merk wilt zijn.

Hou er rekening mee dat branding een langdurig en kostbaar proces is. Er zijn maar weinig bedrijven die er in slagen om met branding zo’n sterke merknaam op te bouwen dat mensen ernaar gaan zoeken in Google.


 


 


 
 
© WebContact WebDesign & WebDevelopment - Links - Disclaimer - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden